• 0
    • No products in the cart.

Hvad siger mine klienter?

klienter

“Det var en fornøjelse at deltage på dit 5 ugers forløb. Det var hårdt i starten, men jeg var bare SÅ klar til at få stoppet nogle af mine dårlige vaner, så det var perfekt. De første detox dage var hårde, jeg blev mega træt, kvalme og feberagtig havde jeg også en dag(måske det var alm. Sygdom, men tror nu på det var detoxen) Da vi fik lidt flere fødevarer på i fase 2 var det perfekt… synes råvarerne er nemme at rå til og jeg fandt ret hurtigt ud af at navigere rundt i det. Min krop føltes ret hurtigt ‘ren’ min hud blev pænere, jeg sov som en drøm!

Efter forløbet spiser jeg stadig minimalt brød – slet ikke Hvidt brød. Jeg elsker mine æg med grønt om morgenen får salat og kød til frokost. Det samme som familien om aftenen, med mere grøn eller quinoa til. Min krop kan nøjes med langt mindre end før… jeg har ikke spist af de daglige rundstykker og kager på arbejde siden 1/1 og jeg elsker at sige nej. Jeg har det godt og ved hvis jeg får ondt i maven, at jeg har overdrevet med brød, pasta og ris. Tak, for at dele din fantastiske viden. Du er skøn at følge sprængfyldt med positiv energi, det er så smittende!

-Britta, Tidligere hold deltager

“Forløbet har gjort mine madvaner sundere, selvom jeg syntes jeg spiste sundt er der nu endnu mere grønt og nødder i min kost. Jeg har tabt de 2 kg som ikke ville forsvinde. Jeg har en glad mave og er aldrig forstoppet. Jeg har ikke trang til sukker( nok det bedste ved forløbet) jeg har lyst men ikke trang. Min familie får sundere mad. Jeg får flere grønsager, blendet nødder i mine børn. Før havde jeg ofte fornemmelsen af at gå “sukkerkold” og MÅTTE bare have akut mad. Men det oplever jeg slet ikke på samme måde. Jeg kan faktisk klare mig uden mad.

Mit energi niveau steg først men faldt lidt sidst i forløbet. Men efter jeg igen spiser rodfrugter osv er det blevet rigtig godt. Også uden sukker. Kristina du har været super undervejs. Altid klar til at svare på alt. Det har været meget motiverende med Fb gruppen.”

 

– Trine, Tidligere hold deltager


klienter

“Med ønsket om en sundere arbejdsplads samt et arbejdsmiljø med fokus på sundhed, havde vi booket Kristina til et foredrag omkring arbejdsplads & sundhed.. Kristina er livlig, kompetent og skarp i sine pointer og retorik og har derudover en stor viden på området. En hammer god formidler, hvis budskab gik rent ind. I forhold til dette foredrag om arbejdsplads & sundhed får hun mine varme anbefalinger.”

– Thomas, CEO WeMarket 


klienter
tidligere hold deltager

“ Kristina, har formodet at hjælpe mig på rette spor.. jeg har altid døjet med træthed og det at have energi til hverdagen har altid været en udfordring for mig, desværre. Men efter jeg har prøvet Kristina’s onlineforløb, har det hele vendt sig 180 grader, min energi i hverdagen er blevet meget bedre.. også er det et + at maden er super lækker og det er let at følge opskrifter og ellers selv gå i gang med at prøve en masse nye forsøg. Vil helt klart anbefalede andre det.”

– Nadja, Tidligere hold deltager“Kristina har igennem hele forløbet været meget forstående, empatisk og god til at lytte til præcis lige hvad jeg havde brug for i forhold til min kost og tilskud i forbindelse med min gigt. Når jeg har haft spørgsmål eller manglet noget, har hun trådt til med det samme. Ingen ventetid. Det er rart, at man har en 110% støtteperson og jeg kan varmt anbefale Kristina som ernæringsvejleder og faste holdepunkt”

– Jannie, leddegigt og nyre-patient


klienter
klienter

“Kristina lytter og tager alle mine problemstillinger alvorligt og det gør virkelig hele forskellen. Jeg fortæller åben og ærligt og føler mig i trykke hænder. Jeg kan mærke en ændring fra starten af. Specielt på den summen jeg har i venstre side af mit ansigt, hvor jeg har haft helvedesild. Selvfølgelig er mine sår og de andre ting ikke væk med det samme, men jeg kan se og mærke fremgang med det samme. I dag er det efterhånden et år siden og jeg lever stadig efter Kristinas grundprincipper og jeg har ikke haft en eneste sygedag siden.”

– Cæcilie, HIV-patient“Kristina er virkelig sød og forstående! Hun formår at sætte sig ind i den enkeltes behov og er der – uanset hvad. Kristina var til rådighed lige så straks jeg havde brug for det, og hun tilpassede alt efter mit behov og min livsstil. Blot tanken om at konsulterer en dygtig ernæringsrådgiver gjorde, at jeg blev gravid og i dag har en perfekt datter.”

– Nanna, ufrivillig barnløs 


klienter
klienter

“Min mand og jeg har i 2 år prøvet på at blive gravide – desværre uden held. Vi var klar til IVF, men efter 3 måneder med Kristinas hjælp, lykkedes det os på naturlig vis. Vi har været så glade for at komme hos Kristina, og min mand, som også blev inkluderet, er lige så begejstret. Især når han holder Victor i armene. Vi er dig evigt taknemmelige, Kristina.”

– Lise, ufrivillig barnløs  “Med Kristinas hjælp ved jeg præcis hvad jeg skal gøre for at undgå at få min høfeber. Hun ved hvad hun taler om, og selvom noget af det virker lidt underligt, så må jeg sige, at det virker. Jeg fik at vide hvilke fødevarer jeg også reagerer på og bør undgå, og jeg fik nogle naturlige dråber. Det hjalp med det samme og det virker også forebyggende. Jeg kan klart anbefale Kristina som guide, hvis du ønsker at komme af med din høfeber på en naturlig måde.”

– Thomas, allergi-ramt


Thomas mand
klienter

“Jeg har PCO og min mand har nedsat sædkvalitet, da han er bærer af sygdommen Cystisk Fibrose. Vi blev med det samme godkendt til reagensglasbehandling på sygehuset, og lægen sagde, at en naturlig graviditet ville være et mirakel. Da der var ca. 1 års ventetid i det offentlige, valgte vi at kontakte Kristina, og hun hjalp os med bl.a. kost, vitaminer og mineraler der var tilrettet præcis vores problemstilling. Efter lang ventetid var det endelig vores tur til at få hjælp. Alle sprøjter blev købt og vi ventede bare på at min menstruation skulle komme. Det gjorde den bare ikke – miraklet var sket. Vi var blevet gravide på naturlig vis.

Jeg kan helt klart anbefale Kristina til andre med fertilitetsproblemer. Hvad der helt præcist var årsagen til vores lille mirakel ved jeg ikke, men Kristina var der igennem hele forløbet med gode råd og vejledning, og med hendes hjælp følte vi, at vi gjorde alt hvad vi selv kunne gøre for at det skulle lykkes. I dag sidder jeg med stor mave og 14 dage til termin, hvor vores lille dreng kommer til Verden. Jeg giver Kristina mine allerbedste anbefalinger.”

– Ditte, PCO-ramt “Fra 2.1.2018 fulgte jeg Kristinas candida kur. Jeg ønskede at slippe for utallige svampe-infektioner, med alle de gener de nu medfører, og allermest, ønskede jeg et skub til en sundere livsstil. Jeg har prøvet masser af gange før, men er altid faldet tilbage i sukkertrang og hurtig mad. Som så mange andre, så er jeg fuldtidsarbejdende og har små børn, så dagene flyver.

I Kristinas forløb, er der også meget arbejde med at ordne maden, men grundet Kristinas tilgang blev det lettere og lettere for hver dag. Jeg har også tidligere forsøgt at undvære kulhydrater, men uden den store effekt. I Kristians forløb, er der grundig guiding i kostsammensætning, og hvilke tilskud der er vigtige at tage, for at komme candidaen helt til livs. Jeg har fået meget lettere ved at mærke hvad jeg har lyst til at spise – og mine vaner er ændret, så den sundere livsstil kommer helt naturligt nu.

Jeg blev pludselig bevist om, hvor meget jeg har gået og snacked´og så ikke har fået ordentlige måltider i løbet af dagen. Det resulterede i sult og sukkercravings sidst på dagen!! Så min kropsbevidsthed er helt klart bedret betydeligt. Jeg kunne sagtens finde på at tage endnu et af hendes forløb, udelukkende for at få endnu mere sundhed i køkkenet. Hun har gjort det så let som muligt, og selv mand og børn er vilde med maden”

– Sanne, Tidligere hold-deltager


Klienter
klienter

“Jeg har PTSD og socialfobi, som jeg har fået pga. sygdom og været igennem kommunens ”system” et par gange. Så alt i alt har yoga med afspænding og afslapning og god styrketræning samt omlægning af kosten hjulpet mig til at blive et helt menneske igen. Jeg er startet til holdtræning både til yoga og Crossfit. Kan gå til koncerter, stå som sild i en tønde i et tog m.m . Som en ekstra ”gevinst” har jeg tabt mig 14 kg. På et tidspunkt håber jeg også jeg kan slippe af med min medicin.”

– Pia, PTSD og socialfobi

Kan jeg hjælpe dig?

Hvis du er interreseret i at vide mere hvad jeg arbejder med kan du læse mere her. Men du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til mig eller skrive en mail til mig. Jeg arbejder dybdegående med mine klienter, og det er vigtigst for mig, at vi har en god kemi.

Du må altid kontakte mig for en helt uforpligtende samtale, hvor vi kan afklare om jeg er den rette person til at guide dig derhen hvor du gerne vil være.

De bedste hilsner

Green Nutrition Guides signatur