• 0
    • No products in the cart.

DÉT SIGER MINE FANTASTISKE KLIENTER


“Jeg har PCO og min mand har nedsat sædkvalitet, da han er bærer af sygdommen Cystisk Fibrose. Vi blev med det samme godkendt til reagensglasbehandling på sygehuset, og lægen sagde, at en naturlig graviditet ville være et mirakel. Da der var ca. 1 års ventetid i det offentlige, valgte vi at kontakte Kristina, og hun hjalp os med bl.a. kost, vitaminer og mineraler der var tilrettet præcis vores problemstilling. Efter lang ventetid var det endelig vores tur til at få hjælp. Alle sprøjter blev købt og vi ventede bare på at min menstruation skulle komme. Det gjorde den bare ikke – miraklet var sket. Vi var blevet gravide på naturlig vis.

Jeg kan helt klart anbefale Kristina til andre med fertilitetsproblemer. Hvad der helt præcist var årsagen til vores lille mirakel ved jeg ikke, men Kristina var der igennem hele forløbet med gode råd og vejledning, og med hendes hjælp følte vi, at vi gjorde alt hvad vi selv kunne gøre for at det skulle lykkes. I dag sidder jeg med stor mave og 14 dage til termin, hvor vores lille dreng kommer til Verden. Jeg giver Kristina mine allerbedste anbefalinger.”

– Ditte, PCO-ramt 


person3
person5

“Jeg har PTSD og socialfobi, som jeg har fået pga. sygdom og været igennem kommunens ”system” et par gange.

Så alt i alt har yoga med afspænding og afslapning og god styrketræning samt omlægning af kosten hjulpet mig til at blive et helt menneske igen. Jeg er startet til holdtræning både til yoga og Crossfit. Kan gå til koncerter, stå som sild i en tønde i et tog m.m . Som en ekstra ”gevinst” har jeg tabt mig 14 kg. På et tidspunkt håber jeg også jeg kan slippe af med min medicin.”
– Pia, PTSD og socialfobi

“Kristina har igennem hele forløbet været meget forstående, empatisk og god til at lytte til præcis lige hvad jeg havde brug for i forhold til min kost og tilskud i forbindelse med min gigt. Når jeg har haft spørgsmål eller manglet noget, har hun trådt til med det samme. Ingen ventetid.

Det er rart, at man har en 110% støtteperson og jeg kan varmt anbefale Kristina som ernæringsvejleder og faste holdepunkt”

– Jannie, leddegigt og nyre-patient


Jannie HansenLille
person2

“Kristina lytter og tager alle mine problemstillinger alvorligt og det gør virkelig hele forskellen. Jeg fortæller åben og ærligt og føler mig i trykke hænder.

Jeg kan mærke en ændring fra starten af. Specielt på den summen jeg har i venstre side af mit ansigt, hvor jeg har haft helvedesild. Selvfølgelig er mine sår og de andre ting ikke væk med det samme, men jeg kan se og mærke fremgang med det samme.

I dag er det efterhånden et år siden og jeg lever stadig efter Kristinas grundprincipper og jeg har ikke haft en eneste sygedag siden.”

– Cæcilie, HIV-patient“Kristina er virkelig sød og forstående! Hun formår at sætte sig ind i den enkeltes behov og er der – uanset hvad. Kristina var til rådighed lige så straks jeg havde brug for det, og hun tilpassede alt efter mit behov og min livsstil. Blot tanken om at konsulterer en dygtig ernæringsrådgiver gjorde, at jeg blev gravid og i dag har en perfekt datter.”

– Nanna, ufrivillig barnløs 


person4

“Min mand og jeg har i 2 år prøvet på at blive gravide – desværre uden held. Vi var klar til IVF, men efter 3 måneder med Kristinas hjælp, lykkedes det os på naturlig vis.

Vi har været så glade for at komme hos Kristina, og min mand, som også blev inkluderet, er lige så begejstret. Især når han holder Victor i armene. Vi er dig evigt taknemmelige, Kristina.”

– Lise, ufrivillig barnløs  “Med Kristinas hjælp ved jeg præcis hvad jeg skal gøre for at undgå at få min høfeber. Hun ved hvad hun taler om, og selvom noget af det virker lidt underligt, så må jeg sige, at det virker. Jeg fik at vide hvilke fødevarer jeg også reagerer på og bør undgå, og jeg fik nogle naturlige dråber. Det hjalp med det samme og det virker også forebyggende.

Jeg kan klart anbefale Kristina som guide, hvis du ønsker at komme af med din høfeber på en naturlig måde.”

– Thomas, allergi-ramt