• 0
    • No products in the cart.

1:1 konsultation

For at du kan få mest muligt ud af vores møde vil jeg gerne lærer dig at kende. Derfor får du tilsendt et dybdegående oplysnings-skema inden vores første møde. Her får jeg et overblik over dine nuværende og tidligere sygdomme og symptomer, kostvaner, øvrigt helbred, medicinindtag, familiehistorie og livsstil generelt. Oplysnings-skemaet er vigtigt for mit opklarings-arbejde med at finde årsagerne til dine symptomer, helbredsproblemer og liv generelt. Giv dig derfor god tid til at udfylde det – så godt du kan. Skemaet skal være udfyldt og sendt retur senest 3 dage før vores møde, så jeg har mulighed for at forberede mig. BEMÆRK, heri er også en 3 dages kostdagbog, som skal udfyldes inden vi ses.

Til vores første møde gennemgår vi dit udfyldte skema.
Vi snakker om dine ønsker for dit liv og hvis du ønsker det, måler vi din body age, indholdet af fedt og vand i din krop, samt fedt omkring dine indre organer.
Baseret på dine aktuelle gener og dine ønsker for fremtiden, taler vi om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige fødevarer, bevægelse, øvelser og andre værktøjer du kan bruge for at blive din egen kropsekspert.
Til vores møde vil jeg også komme med anbefalinger af fx. vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og urter.
Derudover får du rabat på mit online univers der lancheres slut 2017

HVAD FÅR JEG MED HJEM?

Med fra vores samtale får du en masse værktøjer og redskaber der skal hjælpe dig på rejsen til dit sande jeg. Jeg klæder dig på med opskrifter, anbefalinger, guides, tips og tricks, god energi og den fornødne viden du skal bruge for at leve den mest hensigtsmæssige livsstil for netop dig.
For at gøre vores møder mest effektive, kommer der mange informationer på kort tid. Derfor vil du altid, efter din konsultation, modtage en e-mail med et referat.

 

HVOR MANGE GANGE SKAL VI SES?

Jeg tilpasser nøje alt efter hver enkelt person og der er stor forskel på mine klienters historier. Derfor er det også meget individuelt hvor mange gange vi ses. Nogle klienter nøjes med 2-3 konsultationer, mens andre ser mig over flere år.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Vores første møde tager ca. 70 minutter.
Et opfølgende møde tager ca. 45 minutter

 

 

HVAD KOSTER DET?

Vores første møde koster 900,- DKK
Et opfølgende møde koster 500,- DKK

 

 

HVOR FOREGÅR DET?

Konsultationerne foregår i min klinik på adressen

 

GREEN NUTRITION GUIDES
Lundhuse 2c
7400 Herning

 

Eller hos

 

Din Akupunktur
Langgade 34B
7550 Sørvad

 

eller på Skype eller hos dig (kørsel vil da blive tillagt)

Food20170316_0142

Online ernæringsrådgivning

Hvis du ikke har mulighed for at komme i min klinik i Herning, eller hvis du bare synes det er mere bekvemt at sidde hjemme foran skærmen, så kan vi sagtens mødes over Skype (Skype-sessioner kan være en fordel, hvis jeg skal behandle dit barn. Her trækker vi ikke barnet ud af de vante omgivelser og derfor virker det knap så overvældende)

Forberedelserne er de samme, så mit informations-skema skal udfyldes fuldstændigt som hvis du skulle komme i klinikken. Husk at det tager minimum 3 dage at udfylde.