• 0
    • No products in the cart.

Ene-samtale hos mig

For at du kan få mest muligt ud af vores møde vil jeg gerne lære dig lidt bedre at kende. Derfor får du tilsendt et dybdegående oplysnings-skema inden vores første møde. Her får jeg et overblik over dine nuværende og tidligere sygdomme og symptomer, kostvaner, øvrigt helbred, medicinindtag, familiehistorie og livsstil generelt.

Oplysnings-skemaet er vigtigt for mit opklarings-arbejde med at finde årsagerne til dine symptomer, helbredsproblemer og liv generelt. Det er derfor vigtigt du giver dig god tid til at udfylde det – så godt du kan. Skemaet skal være udfyldt og sendt retur senest 3 dage før vores møde, så jeg har mulighed for at forberede mig. BEMÆRK, heri er også en 3 dages kostdagbog, som skal udfyldes inden vi ses.

Kostvejleder Herning
Til vores første møde gennemgår vi dit udfyldte skema. Vi snakker om dine ønsker for dit liv og hvis du ønsker det, måler vi din body age, indholdet af fedt og vand i din krop, samt fedt omkring dine indre organer. Baseret på dine aktuelle gener og dine ønsker for fremtiden, taler vi om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige fødevarer, bevægelse, øvelser og andre værktøjer og støtte-redskaber du kan bruge for at blive din egen kropsekspert. Heri kan også indgå krystaller, chakra-arbejde, meditaion og psykologiske øvelser.
Hvis vi begge føler for det, så kan jeg også finde på at bruge krystal-healings-teknikker på de punkter, hvor vi mærker en kraftig blokering.

Hvad får du med hjem?

Med fra vores samtale får du en masse værktøjer og redskaber der skal hjælpe dig på rejsen til dit sande jeg. Jeg klæder dig på med opskrifter, anbefalinger, guides, tips og tricks, god energi og den fornødne viden du skal bruge for at leve den mest hensigtsmæssige livsstil for netop dig. For at gøre vores møder mest effektive, kommer der mange informationer på kort tid. Derfor vil du altid, efter din konsultation, modtage en e-mail med et referat.

 

Hvor mange gange skal vi ses?

Jeg tilpasser nøje alt efter hver enkelt person og der er stor forskel på mine klienters historier. Derfor er det også meget individuelt hvor mange gange vi ses. Nogle klienter nøjes med 2-3 konsultationer, mens andre ser mig over flere år.
Kostvejleder Herning

Hvor lang tid tager det?

Vores første møde vil komme tage at tage ca. 70 minutter. Efterfølgende kan du vælge om du vil have ét eller flere opfølgende møde, som tager ca. 45 minutter.

 

Hvad koster det?

Vores første møde vil koster 900,- DKK. Vores opfølgende møder koster 500,- DDK

 

“Find mig på instagram eller facebook og få en masse inspiration til en sundere hverdag og et liv i balance med naturen”

Hvor foregår det?

Konsultationerne foregår i min klinik på en af adresserne nedenfor. Der er også mulighed for at det kan foregå over Skype eller hos dig, der vil kørsel dog blive tillagt.

Green Nutrition Guides

Lundhuse 2c

7400 Herning

Din Akupunktur

Langgade 34B

7550 Sørvad

Online session

Hvis du ikke har mulighed for at komme i min klinik i Herning, eller hvis du bare synes det er mere bekvemt at sidde hjemme foran skærmen, så kan vi sagtens mødes over Skype (Skype-sessioner kan være en fordel, hvis jeg skal behandle dit barn. Her trækker vi ikke barnet ud af de vante omgivelser og derfor virker det knap så overvældende) Forberedelserne er de samme, så mit informations-skema skal udfyldes fuldstændigt som hvis du skulle komme i klinikken. Husk at det tager minimum 3 dage at udfylde.

Green Nutrition Guides signatur