• 0
    • No products in the cart.

Tilmeld dig mine grønne nyhedsmails

 

Ved at tilmelde dig mine grønne nyheder, får du inspiration til et sundere liv – helt gratis! De mails du modtager fra mig, indeholder alt lige fra – spændende ny forskning om sundhed, invitationer til sundheds-events, masser af grønne guides, opskrifter, releases og masser af tips og tricks til at gøre sundhed lidt nemmere! For det jeg går op i er at folk får en nemmere og sundere tilgang til hverdagen. Så ved at kunne sende grønne nyhedsmails til dig, kan jeg allerede der, prøve at give dig en skub mod den rigtige retning.  GREEN NUTRITION GUIDES nyhedsmailen er særdeles nyttig for dig der ønsker mere energi, mindre appelsinhud, mindre drama, mere sex, mere feminitet, lækre sunde retter, guides og how-to-videoer, bedre søvn og mindre talje. Det gode ved nyhedsmail er at du kan læse dem, når det passer dig. Men du kan også bruge dem til at motivere dig selv, eller finde inspiration. Jeg vil elske at inspirere dig og din familie.

Del gerne informationen om mine nyhedsmails, så flere kan få glæde at en ernærings-rådgivers erfaringer og viden – helt gratis!

Sådan tilmelder du dig

For at tilmelde dig skal du bare indtaste dit navn og din mailadresse i nedenstående formular. Derefter vil du efter et par minutter modtage en mail, som du bare skal bekræfte. Tilmeldingen til mine grønne nyheder er ikke godkendt før du har bekræftet min mail, så derfor er det vigtigt at huske at den skal bekræftes. Jeg vil sende dig 1-2 mails pr. mdr., og du kan afmelde dig med kun et enkelt klik – til hver en tid! Husk at tilføje mig til din adressebog, så jeg ikke ryger i dit spam-filter. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål. God læselyst!

De bedste hilsner