• 0
    • No products in the cart.
Food20170316_0140

GREEN NUTRITION GUIDES

 Certificeret ernæringsrådgiver med speciale i Funtional Medicineach

Jeg har i mange år levet et liv med fokus på de – for mig – forkerte ting i livet. Et liv i overhalingsbanen, der var ved at udslette min oprindelige identitet. Skavankerne kom snigende, og alle faresignaler blev overhørt. Nærværet, I ved… Det helt rigtige nærvær sammen med andre mennesker, hvor du virkelig får afsat tid til at gå i dybden med dine nærmeste, manglede. Eksemen i min hovebund blev værre – fordøjelsen endnu værre. Lægerne, hudlægerne og sygehusvæsenet gav op efter X antal forsøg på at udrede og behandle. Jeg sagde NEJ TAK til medicinering.

Jeg havde det “fint”, men hverdagene kørte på autopilot. Forfra… Hver dag…

 

En dag slog det mig. Hvad hvis “fint” kan ændres til fantastisk? Jeg tog en drastisk ændring i mit liv. Flyttede. Smed alle mine ting ud. Fik en ny kæreste og startede uddannelsen til ernæringsrådgiver på Hover Kostakademi.

 

Den beslutning ændrede alt i mit liv, og selvom det var hårdt – og stadig ind i mellem er – er jeg taknemmelig hver eneste dag.

Tv’pakken er aldrig blevet generhvervet.

Jeg henter friske æg fra mine høns til min omelet om morgenen.

Jeg nyder min te en stille stund på terrassen, mens fuglene pipper og pindsvinet pusler.

Jeg er beriget med fantastiske mennesker i mit liv, som er nærværende.

Jeg får 110 % støtte i alt hvad jeg foretager mig og jeg får inderlige knus og kærlige ord hver eneste dag.

Eksemen i hovedbunden er væk. Med min nye viden, forstod jeg, at eksemen skyldtes en kombination af en Candida Albicans-infektion i tarmene og gluten intolerence. Jeg ER gluten-intolerent, selvom 6 besøg hos læger og mave-tarm-specialister viste det modsatte.

 

Jeg fandt flow i livet, og med min viden om hvad ernæring og indsigt kan tilføre (og fjerne fra) livet – på både godt og ondt – håber jeg, at jeg kan hjælpe dig til din ændring i livet.

 

Jeg tager 1:1 konsultationer i min praksis, og du må altid kontakte mig, hvis du har lyst til at vide mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Begyndelsen

Jeg var 19 da jeg fik min første klient. Jeg blev i min studietid forhandler af Herbalife, og blev med det samme grebet af dét at kunne forandre mennesker. Siden har jeg gået ned ad mange stier, indtil jeg fandt den rette – Functional Medicine – som anerkender, at alle mennesker biokemisk er sammensat forskelligt. Derfor skal der også individuel behandling til.

3 elementer

Et liv i overhalingsbanen og en titel som mor, sætter tingene i perspektiv. Jeg kunne ikke finde det job som jeg drømte om – så jeg skabte det selv. I dag hjælper jeg, sammen med mine fantastiske samarbejdspartnere, primært kvinder og børn i alle aldre, til et liv i balance med overskud og følelsen af succes – gennem ernæring, bevægelse og positivt mindset.

Det er rart, at man har en 110% støtteperson og jeg kan varmt anbefale Kristina som ernæringsvejleder og faste holdepunkt

 

– Jannie Hansen, leddegigt og nyre-patient

Min erfaring

11
For 11 år siden hjalp jeg min første klient
109
Over 100 glade klienter
85
Kurser, konferencer og ajourføring
43
Kompetente samarbejdspartnere

Certificeret

Kontakt mig!

Udfyld nedenstående og jeg kontakter dig, så snart jeg har mulighed for det!