• 0
    • No products in the cart.

VIRKSOMHEDSBESØG

 

Som arbejdsgiver er det altafgørende for din virksomhed, at du har topmotiverede, sunde, glade og energiske medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at booste dine medarbejderes immunforsvar, hjælpe dem til mere bevægelse i hverdagen og give dem redskaber så de vælger den mad, der giver mest muligt energi! Lad mig klæde dine medarbejdere godt på, så du vil opleve færre sygedage, større effektivitet, mere motivation og bedre sammenhold.  Lad os sammen tale om, hvad der skal sættes fokus på i din virksomhed.
Kontakt mig på +45 30 27 88 55 eller ka@greennutritionguides.dk
Kostvejleder Herning

Stress

Stressede medarbejdere koster dig penge lang tid INDEN de sygemeldes. Dårligere hukommelse, nedsat effektivitet, nedsat evne til at samarbejde og vanskeligheder ved prioritering, koster virksomheder mange penge. Derfor er det vigtigt, at medarbejdere trives og ved hvordan de forebygger og håndterer stressede situationer.

Kostvejleder Herning

Sygefravær

Bliver din virksomhed også hårdt ramt når influnza-epedemierne raserer? Får du det ene opkald efter det andet med sygdom – både fra medarbejderen og omkring medarbejderens børn? Lad mig lære dine ansatte hvordan de fremadrettet booster immunforsvaret hos dem selv – og deres familier – så du undgår eller minimerer de ærgerlige morgenopkald.

Kostvejleder Herning

Energi

Tager du også dine medarbejdere i at hænge gevaldigt med øjenlågene bag PC-skærmene omkring kl. 14? Eller Er du ved at være godt og grundigt træt af, at snack-tid fylder mere end beregnet hos dine ansatte? Så lad mig hjælpe dem til et energiboost, så de igen er fokuseret på indtjening til virksomheden. Præcis som de er ansat til!